Hoe het begon...

We kennen elkaar al een tijdje en op zaterdag 6 december 2003 om 2:45:58pm is het de eerste keer dat ik met mijn toekomstige liefde chat!!! Sindsdien chatten we elk weekend en zo leren elkaar beter kennen. Helaas woont Warayuphat in Nakhon Pathom te Thailand dus ik kan er niet "even" naartoe gaan om elkaar te zien. In 2004 is Warayuphat in Nederland van 19 april tot 14 juli en in die tijd Warayuphat bezoekt mij om een souvernier vanuit Thailand te brengen en we ontmoeten elkaar daarna nog een paar keer.

In 2005 is Warayuphat in Nederland van 5 februari 2005 tot 17 april 2005. In deze periode leren we elkaar beter kennen en sinds die tijd tot heden hebben we elke dag contact! Vaak ontmoeten we elkaar ergens of rijden we naar plekken nabij Amsterdam. Op 6 maart 2005 gaan we naar het Haarlemmermeerse bos die door de sneeuw prachtig wit is. Mijn oom en tante gaan ook mee en er onstaat een sneeuwballengevecht, de kou van de sneeuw heeft Warayuphat helemaal geen last van. Sneeuw is voor ons niet echt speciaal maar voor Thaise mensen die dat niet vaak zien is het erg speciaal.

Hoofddorp.
Sneeuwballen gooien in het Haarlemmermeerse bos.

Hoofddorp.
Nonglek en Nongyai in de sneeuw.

Hoofddorp.
We kunnen niet ophouden met sneeuwballen gooien.

Tien dagen later op woensdag 16 maart 2005 is het aardig weer en alle sneeuw is weg. Warayuphat ik zijn vandaag beide in de middag vrij. We ontmoeten elkaar en rijden naar Amsterdam Noord waar we een aantal boten bekijken.

Amsterdam Noord.
De "Otapan" te Amsterdam Noord.

We bleven meestal in de buurt van Amsterdam want ik kon elk moment gebeld worden door mijn werkgever maar voor dat zou gebeuren reden we naar Amsterdam IJburg waar we een kijkje namen bij het strand. Op deze momenten leerden we elkaar goed kennen en begonnen we meer voor elkaar te voelen. Ik vond het verschrikkelijk als mijn werkgever belde voor werk want dan moest ik Warayuphat naar huis brengen.

Amsterdam Ijburg.
Samen op het strand te Amsterdam IJburg.

Twee dagen later op 18 maart zijn Warayuphat en ik bij elkaar nabij de spoorbrug te Diemen.

Forest.
Warayuphat met op de achtergrond de spoorburg nabij Diemen.

Op vrijdag 25 maart 2005 ga ik na het werk naar Amsterdam CS want rond 6 uur komt er een speciale Duitse trein naar Nederland. Ik heb Warayuphat ook uitgenodigd en ze komt ook richting Amsterdam CS. Rond half 9 komt Warayuphat aan te Amsterdam CS en eten we wat bij de Burger King waar we uitzicht hebben op het spoor. 's Avonds lopen we samen naar spoor 13b waar we elkaar stevig vasthouden en we willen elkaar niet laten gaan deze avond. Op spoor 13b te Amsterdam CS start onze relatie!!!

Forest.
Spoor 13b van Amsterdam CS is voor ons heel speciaal.

Op vrijdag 15 april 2005, twee dagen voordat Warayuphat terug moet naar Thailand, nodig ik haar uit om met mij mee te gaan naar Maastricht. We houden beiden van reizen en dus reizen we 1e klas met de Intercity naar Maastricht. Heerlijk in een rijdende trein van elkaar te genieten. Totaal is reis zes uur van Hoofddorp naar Maastricht en terug maar ik vond dat veels te kort!!!

Forest.
Nongyai en Nonglek naast loc 1836 te Maastricht.

Forest.
Warayuphat naast het 1e klas rijtuig waarin we te reis maakten.

Zondag 17 april 2005 gaat Nonglek terug naar Thailand, drie maanden zijn voorbij...een erge trieste dag voor mij en Warayuphat. Maar wij zijn er zeker van dat we met elkaar samen willen leven!!!

Terug